Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Οι πρώτες δηλώσεις Καμπουράκη, Χατζηδιάκου που φαίνεται να προηγούνται στα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών για τον Δήμο της Ρόδου

Οι πρώτες δηλώσεις Καμπουράκη, Χατζηδιάκου που φαίνεται να προηγούνται στα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών για τον Δήμο της Ρόδου
Στις πρώτες τους δηλώσεις προέβησαν οι δύο εκ των πέντε συνολικά υποψήφιων δημάρχων που διεκδικούν τον Δήμο Ρόδου και που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα γνωστά αποτελέσματα προηγούνται έναντι των υπόλοιπών συνυποψηφίων τους.

Με βάση τα μέχρι τώρα (27/5/2019 - Ώρα 03:27:39) εκλογικά αποτελέσματα που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τα τηλεγραφήματα των δικαστικών αντιπροσώπων, σε 89 επι συνόλου 215 Εκλογικών Τμημάτων, την πρώτη θέση κατέχει ο συνδυασμός ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ με υποψήφιο δήμαρχο τον ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ενώ στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο συνδυασμός ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ με υποψήφιο δήμαρχο τον ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟ ΦΩΤΙΟ του ΣΤΕΡΓΟΥ. Ακολουθεί ο συνδυασμός ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ με υποψήφιο δήμαρχο τον ΚΑΡΙΚΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ (ΣΤΡΑΤΟ) του ΙΩΑΝΝΗ, ο συνδυασμός ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ με υποψήφιο δήμαρχο τον ΚΡΗΤΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ο συνδυασμός ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΡΟΔΟΥ με υποψήφιο δήμαρχο τον ΠΟΤΣΟ ΚΑΛΕΤΟ (ΤΑΚΗ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Αποτελέσματα της 27/5/2019 [Ώρα 03:27:39]
Αν και ακόμα δεν υπάρχουν τα αποτελέσματα από όλα τα εκλογικά τμήματα του νησιού, άλλωστε τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών, οι δύο υποψήφιοι προέβησαν στις πρώτες τους δηλώσεις μέσω των σελίδων που διατηρούν στο facebook :

Αντώνης Καμπουράκης

« Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις Ροδίτισσες και όλους τους Ροδίτες που μας εμπιστεύτηκαν, και μας έδωσαν ξεκάθαρο προβάδισμα στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση.

O Ροδιακός λαός μίλησε !

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θέλει αλλαγή, και αποδοκιμάζει την απερχόμενη Δημοτική Αρχή. Αυτό είναι το μήνυμα της κάλπης.

Γι’ αυτό, με αίσθημα ευθύνης, καλούμε όλους τους Ροδίτες, κι αυτούς που μας ψήφισαν, κι αυτούς που δεν μας ψήφισαν, να συμπορευτούμε όλοι μαζί στο δεύτερο γύρο και να επιτύχουμε τη νίκη, που θα εκφράζει την ενότητα όλης της Ρόδου.

Τη νίκη που θα φέρει τη νέα εποχή στο νησί μας. Για να ανεβάσουμε ψηλά τον τόπο μας, όπως του αξίζει.
»

Φώτης Χατζηδιάκος

« Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες μας, που πίστεψαν και στήριξαν την παράταξη μας και σε όλους τους συνεργάτες μου για τον έντιμο και δίκαιο αγώνα που έδωσαν στον Α’ γύρο των δημοτικών εκλογών.

Την ερχόμενη Κυριακή ανοίγονται μπροστά μας δυο δρόμοι, αυτός της προόδου, των έργων, των δράσεων και της κοινωνικής συνοχής και ο δρόμος των ταξικών διαφορών, των δολοπλοκιών, των συναλλαγών και των αόριστων υποσχέσεων.

Την Κυριακή καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να επιλέξουν τον σωστό δρόμο και να υπερασπιστούν το μέλλον του τόπου και την συνοχή της κοινωνίας, στηρίζοντας την παράταξη μας.

Την Κυριακή η κάλπη ανοίγει από μηδενική βάση.
»

Παρόμοια εικόνα και σε στιγμιότυπο από την ζωντανή ροή αποτελεσμάτων του ΥΠΕΣ (Αποτελέσματα της 27/5/2019 - 03:54) :

Αποτελέσματα της 27/5/2019 - 03:54 | ΥΠΕΣ

↪ Αναρτήθηκε: 27 Μαΐου 2019 :: Αναγνώστηκε: 967 φορές