Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Εκτενής κάλυψη από τα τοπικά ΜΜΕ και τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας του εγκλήματος με θύμα τον 46χρονο εργολάβο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ανθρωποκτονίας με θύμα τον 46χρονο αλλοδαπό εργολάβο και δράστες δυο ημεδαπούς 20 και 53 ετών, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης. Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία ενώ ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν έως το Σάββατο 10/09.

Τόσο τα τοπικά ΜΜΕ όσο και οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας καλύπτουν για δεύτερη μέρα την υπόθεση ενώ με το θέμα ασχολείται και μεγάλος αριθμός ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Η εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου σε σχετικό άρθρο δίνει «Αναλυτικό ρεπορτάζ για την δολοφονία: Πώς οδηγήθηκε η ΕΛΑΣ στην σύλληψη του ξενοδόχου και του γιού του» ενώ η εφημερίδα Ροδιακή σε σχετικό της άρθρο αναφέρει: «Αποκάλυψη: Έτσι σκότωσαν τον 46χρονο εργολάβο στη Ρόδο - Δύο θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής».

Χτες μάλιστα (06/09) η ΕΡΤ έκανε ζωντανή σύνδεση από τον σημείο στην Ψίνθο όπου εντοπίστηκε το πτώμα, σημείο το οποίο κατά την προανακριτική διαδικασία οι δράστες είχαν υποδείξει ότι μετέφεραν και απέκρυψαν τη σωρό του 46χρονου.


Συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού STAR που έφτασε στη Ρόδο, επισκέφθηκε την Ψίνθο για να κάνει ρεπορτάζ και ζήτησε την άποψη των κατοίκων για την υπόθεση :

↪ Αναρτήθηκε: 07 Σεπτεμβρίου 2022 :: Αναγνώστηκε: 399 φορές