Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Πλάνα από το μαγιάτικο στεφάνι στην Ψίνθο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1

Πλάνα από το μαγιάτικο στεφάνι στην Ψίνθο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 την Πρωτομαγιά (01/05/2018)
Πλάνα από «Το μαγιάτικο στεφάνι» στην Ψίνθο συμπεριέλαβε η ΕΡΤ1 σε αφιέρωμα ρεπορτάζ για την Πρωτομαγιά, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Δώρα Αναγνωστοπούλου. Το ρεπορτάζ είναι της Άννας Βλαχοπαναγιώτη και μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ενώ ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην διεύθυνση: http://webtv.ert.gr/ert1/eidiseis/01mai2018-2100-deltio-eidiseon/ από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ.



Τα πλάνα πάρθηκαν από βίντεο που φτιάξαμε το 2013 το οποίο δείχνει πως φτιάχνεται το μαγιάτικο στεφάνι στην Ψίνθο με τα χαρακτηριστικά κιτρινά αγριολούλουδα (κιτρινάκια) και είναι μέρος του άρθρου μας «Το έθιμο με το Μαγιάτικο στεφάνι».



Είναι η δεύτερη φορά μέσα στο 2018 που βλέπουμε πλάνα από βίντεο του Psinthos.net σε τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας και μάλιστα σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Τον Ιανουάριο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha είχε προβληθεί το βίντεο της σφοδρής χαλαζόπτωσης που έπληξε την Ψίνθο στις 21/01/2018 (βλέπε: «Στα λευκά «ντύθηκε» για λίγο η Ψίνθος κατά την διάρκεια σφοδρής χαλαζόπτωσης !).

↪ Αναρτήθηκε: 01 Μαΐου 2018 :: Αναγνώστηκε: 1590 φορές