Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

Να αποφεύγουν τις εργασίες στην ύπαιθρο λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς καλεί τους κατοίκους του χωριού η Δ.Κ Ψίνθου

Να αποφεύγουν τις εργασίες στην ύπαιθρο λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς καλεί τους κατοίκους του χωριού η Δ.Κ Ψίνθου
Η Δημοτική Κοινότητα Ψίνθου με ανακοινώσεις της καλεί τους κατοίκους του χωριού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις εργασίες στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια καθώς σήμερα όπως και τις προηγούμενες τέσσερις ημέρες, ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στην περιοχή μας είναι υψηλός.

Για την Πέμπτη (02/08/2018) μάλιστα, ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σύμφωνα με τον ημερήσιο χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς είναι «Πολύ Υψηλός».

Μπορείτε να ενημερώνεστε για το επίπεδο κινδύνου καθημερινά στον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου (01/05/2018 μέχρι και 31/10/2018) απαγορεύεται η καύση των αγρών !

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Εν τω μεταξύ, τη σύγκλιση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Ρόδου αποφάσισε για την Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018 ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

↪ Αναρτήθηκε: 01 Αυγούστου 2018 :: Αναγνώστηκε: 1170 φορές