Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net

2η Γιορτή Ρεβιθιού στην Ψίνθο (18/08/2018)

Ο Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψίνθου Τέρψις διοργανώνει για δεύτερη φορά στην Ψίνθο «Γιορτή Ρεβιθιού» το Σάββατο 18 Αυγούστου στην πλατεία της Ψίνθου. Ώρα έναρξης: 19:00.

Τέρψις - 2η Γιορτή Ρεβιθιού Ψίνθος (18/08/2018)

« Ο Πολιτιστικός και περιβαλλοντικός σύλλογος Ψίνθου «Τέρψις» διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη γιορτή ρεβιθιού και σας περιμένει όλους το Σάββατο 18 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία της Ψίνθου να γευτείτε τον πλούτο της παράδοσης και τη φιλοξενία των κατοίκων της.

Πολιτιστικοί σύλλογοι, χορευτές και χορεύτριες, εκθέσεις με παραδοσιακά προϊόντα και γλυκίσματα περιμένουν τους επισκέπτες της «Γιορτής ρεβιθιού».

Τα κιόσκια μας θα είναι εφοδιασμένα με τοπικές γεύσεις και ΔΩΡΕΑΝ ρεβίθια με γίδα μαγειρεμένα στον ξυλοφουρνο. Την ψυχαγωγία της γιορτής θα αναλάβει ο Στράτος Τσιρακάκης με την ορχήστρα του που υπόσχεται να απογειώσει το κέφι και την διάθεση της γιορτής.

Σας περιμένουμε όλους στο όμορφο χωριό μας όπου η παράδοση αναβιώνει, να γευτούμε τους καρπούς και τα προϊόντα αυτού του ευλογημένου τόπου.

Καλή μας διασκέδαση !
»

Πηγή: Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ψίνθου Τέρψις

↪ Αναρτήθηκε: 02 Αυγούστου 2018 :: Αναγνώστηκε: 1601 φορές