Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Oμαδική δολοφονία μιας τετραμελούς οικογένειας ελληνικής καταγωγής στο Νιου Τζέρσεϊ
Oμαδική δολοφονία μιας τετραμελούς οικογένειας ελληνικής καταγωγής στο Νιου Τζέρσεϊ

Μια ολόκληρη οικογένεια βρέθηκε δολοφονημένη στην έπαυλή της στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, η οποία στη συνέχεια πυρπολήθηκε.

Πρόκειται για την οικογένεια της ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Καρύδη. Τα δύο παιδιά της Τζένιφερ Καρύδη βρέθηκαν μαχαιρωμένα σε ένα από τα σαλόνια του σπιτιού, ενώ στον κήπο της βίλας βρέθηκε νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι, ο 50χρονος σύζυγος της και πατέρας των παιδιών της.

Μοναδικό στοιχείο για το ποιός θα μπορούσε να είναι ο φονιάς και ο εμπρηστής, είναι ότι επτά ώρες πριν ξεσπάσει η φωτιά στο σπίτι της Καρύδη, μεγάλη πυρκαγιά κατέκαιγε το σπίτι του Πολ Κανεϊρο, του αδελφού και συνεταίρου του νεκρού πλέον συζύγου της.

Ο Πολ Κανέιρο έχει συλληφθεί και προφυλακιστεί με την κατηγορία ότι πήγε να κάψει και την δική του οικογένεια μέσα στο πολυτελές του σπίτι.

Τα δύο αδέλφια είχαν από κοινού εταιρεία απεντόμωσης κτιρίων, που κάνει τις αρχές να εικάζουν ότι πιθανόν να είχαν οικονομικές διαφορές
Επιγραφές Periclis - Επιγραφές, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Τυπογραφικά, Κάρτες, Αφίσες, Φυλλάδια, Ημερολόγια, Πανό, Χαρακτική, Πινακίδες

Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 12 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !