Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Απορριμματοφόρο ανετράπη στις 05:00 τα ξημερώματα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στα Λιόσια. Αυξάνεται ο κατάλογος των εργατικών ατυχημάτων στους Δήμους. Ο οδηγός έχασε τη μάχη με τη ζωή
Απορριμματοφόρο ανετράπη στις 05:00  τα  ξημερώματα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στα Λιόσια.  Αυξάνεται ο κατάλογος των εργατικών ατυχημάτων στους Δήμους. Ο οδηγός έχασε τη μάχη με τη ζωή

ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ :


ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
Απορριμματοφόρο ανετράπη στις 05:00  τα  ξημερώματα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στα Λιόσια.

Αυξάνεται ο κατάλογος των εργατικών ατυχημάτων στους Δήμους.

Απορριμματοφόρο του Δήμου  Αλίμου που κατευθυνόταν στη χωματερή ανετράπη στις 05:00 το πρωί στη λεωφόρο ΝΑΤΟ κοντά στη χωματερή  των Λιοσίων, για άγνωστο λόγο. Ο οδηγός του μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που ανετράπη το απορριμματοφόρο, δεν  αποκλείεται όμως και αυτό το ατύχημα να σχετίζεται με την εντατικοποίηση της εργασίας που έχει γίνει καθεστώς στους χώρους εργασίας των Δήμων.

Ευχόμαστε ο συνάδελφος να κερδίσει τη μάχη της ζωής και να ανάρρωση γρήγορα.

Νεότερη είδηση για το ατύχημα με τον απορριμματοφόρο στη λεωφόρο Νάτο.

Δυστυχώς ο άτυχος οδηγός, μόνιμος υπάλληλος  του Δήμου Αλίμου, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγ. Όλγα έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια. 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ 

16 Νοεμβρίου 2018
diktuoergazomenonota@gmail.com
Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος

Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 15 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !