Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Βρέθηκαν σε «κρύπτη» πολύτιμα έγγραφα για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ
Βρέθηκαν σε «κρύπτη» πολύτιμα έγγραφα για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ

Πολύτιμα έγγραφα για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, βρέθηκαν σε «κρύπτη» του οργανισμού στο Μαρούσι, επιβεβαίωσε η γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

 

«Τα ευρήματα είναι πολύ σημαντικά και θα βοηθήσουν να συμπληρωθούν τα πορίσματα αφού πρώτα αξιολογηθούν από τους αρμόδιους επιθεωρητές. Τα παραστατικά αυτά έπρεπε να βρίσκονται στη θέση τους και όχι σε κρύπτη» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Παπασπύρου.

Η κ. Παπασπύρου ανέφερε ότι τα πολύτιμα έγγραφα ήταν κρυμμένα πίσω από γυψοσανίδες και υπενθύμισε ότι είχε αναφέρει πολλές φορές ότι έλειπαν σημαντικά έγγραφα και ότι θα βρεθούν, όπως και έγινε.

"Η ζημιά είναι πολύ μεγάλη αλλά συνέχεια βγαίνουν καινούργια στοιχεία και δεν μπορεί ακόμα να εκτιμηθεί" πρόσθεσε, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους επιθεωρητές του μικτού κλιμακίου που "με υπομονή και θάρρος ανακάλυψαν όσα ανακάλυψαν".

Πηγή ΕΡΤ1, ΑΠΕ
Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος

Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 28 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !