Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Απορριμματοφόρο ανετράπη στις 05:00 τα ξημερώματα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στα Λιόσια. Αυξάνεται ο κατάλογος των εργατικών ατυχημάτων στους Δήμους.
Απορριμματοφόρο ανετράπη στις 05:00  τα  ξημερώματα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στα Λιόσια.  Αυξάνεται ο κατάλογος των εργατικών ατυχημάτων στους Δήμους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ :


ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
Απορριμματοφόρο ανετράπη στις 05:00  τα  ξημερώματα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στα Λιόσια.

Αυξάνεται ο κατάλογος των εργατικών ατυχημάτων στους Δήμους.

Απορριμματοφόρο του Δήμου  Αλίμου που κατευθυνόταν στη χωματερή ανετράπη στις 05:00 το πρωί στη λεωφόρο ΝΑΤΟ κοντά στη χωματερή  των Λιοσίων, για άγνωστο λόγο. Ο οδηγός του μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που ανετράπη το απορριμματοφόρο, δεν  αποκλείεται όμως και αυτό το ατύχημα να σχετίζεται με την εντατικοποίηση της εργασίας που έχει γίνει καθεστώς στους χώρους εργασίας των Δήμων.

Ευχόμαστε ο συνάδελφος να κερδίσει τη μάχη της ζωής και να ανάρρωση γρήγορα.

16 Νοεμβρίου 2018
diktuoergazomenonota@gmail.com
Επιγραφές Periclis - Επιγραφές, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Τυπογραφικά, Κάρτες, Αφίσες, Φυλλάδια, Ημερολόγια, Πανό, Χαρακτική, Πινακίδες

Πηγή : www.ertopen.com
→ Αναγνώστηκε 21 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !