Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Η Ρόδος δυναμικά παρούσα στις εργασίες του συνεδρίου των Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων ASTA στην Αθήνα

Σημαντικές επαφές της αντιδημάρχου Τουρισμού κας Μαρίζας Χατζηλαζάρου στο πλαίσιο του συνεδρίου της ASTA. Σειρά σημαντικών συναντήσεων με Αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες είχε η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου ως εκπρόσωπος του Δήμου Ρόδου, στο πλαίσιο του ετήσιου περιφερειακού συνεδρίου των Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων ASTA Destination Expo (American Society of Travel Agents) που πραγματοποιείται από τις 14-17 Απριλίου 2018 στην Αθήνα. Ο Δήμος Ρόδου, θέλοντας να δημιουργήσει μία γερή βάση για να «ανακαλύψουν» και πάλι τη Ρόδο οι Αμερικανοί επισκέπτες συμμετείχε με την αντιδήμαρχο κα Χατζηλαζάρου στις εργασίες του συνεδρίου ASTA Destination Expo, μετά και την

The post Η Ρόδος δυναμικά παρούσα στις εργασίες του συνεδρίου των Αμερικανών τουριστικών πρακτόρων ASTA στην Αθήνα appeared first on Rodosreport.gr.
Πηγή : rodosreport.gr
→ Αναγνώστηκε 4 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !