Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Συνεργασία και συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Ρόδου στο «Treasure of Hellas»

Η Ακαδημία τεχνών και εκπαιδευτικών καινοτομιών Μόσχας βρέθηκε για 3η συνεχή χρονιά στη Ρόδο, διοργανώνοντας το «Treasure of Hellas», με ταλαντούχους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τη Ρωσία, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου. Το Μουσικό Σχολείο Ρόδου, συμμετείχε τόσο με ατομικές παρουσίες όσο και με ποικίλα μουσικά σύνολα που εκτέλεσαν και τραγούδησαν κλασσικά, σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά κομμάτια στο διαγωνιστικό μέρος. Στην τελετή έναρξης (Παρασκευή 26/10) συμμετείχε η ορχήστρα ευρωπαϊκής μουσικής, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή κ. Μάνδηλα Ευάγγελου, σε συνεργασία με τμήμα της παραδοσιακής χορωδίας του σχολείου μας με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ.

The post Συνεργασία και συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Ρόδου στο «Treasure of Hellas» appeared first on Rodosreport.gr.Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος

Πηγή : rodosreport.gr
→ Αναγνώστηκε 33 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !