Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο, ανήμερα του Αγίου Νικολάου

Μετά από πολλές δεκαετίες, η Δωδεκάνησος, κερδίζει την ίδρυση  ενός Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην Κάλυμνο. Κερδισμένη πολλαπλώς η Δωδεκάνησος, με την ίδρυση Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο. Είναι γεγονός, ότι, εδώ και αρκετές δεκαετίες, ο τότε Νομός Δωδεκανήσου, άρχισε να χάνει κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της, σημαντικό μέρος Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης, αλλά και Δημοσίων Υπηρεσιών.  Από το 1984, διαχρονικά, οι Δωδεκανήσιοι, απλά, παρακολουθούσαν την απώλεια εκπαιδευτικών δομών, ως αποτέλεσμα της πολιτικής απραξίας. Έχασε την έδρα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αφού ορίσθηκε από τότε η Μυτιλήνη. Έχασε τη Σχολή Ξεναγών. Έχασε το Μεταπτυχιακό Τμήμα της Τουριστικής Εκπαίδευσης που πήγε στη Χίο.

The post Εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στην Κάλυμνο, ανήμερα του Αγίου Νικολάου appeared first on Rodosreport.gr.Πρακτορείο ΟΠΑΠ Ορφανός Βασίλειος - Ψίνθος, Ρόδος

Πηγή : rodosreport.gr
→ Αναγνώστηκε 40 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !