Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
Σωματείο Οικοδόμων Ρόδου : Κάτω τα χέρια από την απεργία – Όχι στους πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικίας.

Η Διοίκηση του Σωματείου Οικοδόμων Ρόδου καταγγέλλει την ψήφιση στη Βουλή του αντεργατικού πολυνομοσχεδίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία συνεχίζει ασταμάτητα να προωθεί αντεργατικά μέτρα. Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων ψήφισε νόμο που ποινικοποιεί τον αγώνα όσων προσπαθούν να γλιτώσουν το σπίτι τους από τα νύχια των τραπεζιτών και της εφορίας. Το πολυνομοσχέδιο αυτό διευκολύνει τους πλειστηριασμούς, τις ιδιωτικοποιήσεις οργανισμών, που θα φέρουν νέες επιβαρύνσεις στις πλάτες των εργατικών οικογενειών, νέες περικοπές σε συντάξεις, επιδόματα και ακόμα πιο άγρια φορολογία. Το κερασάκι στην αντεργατική θύελλα είναι το ξήλωμα του δικαιώματος στην Απεργία. Αυτός ο σχεδιασμός για το χτύπημα της

The post Σωματείο Οικοδόμων Ρόδου : Κάτω τα χέρια από την απεργία – Όχι στους πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικίας. appeared first on Rodosreport.gr.
Πηγή : rodosreport.gr
→ Αναγνώστηκε 6 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !