Σύνδεση | Εγγραφή
Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα του psinthos.net
ΟΑΕΔ: Ποια προγράμματα έρχονται για ανέργους -Πόσοι θα ωφεληθούν

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του αρμόδιου υφυπουργού, κ. Νάσου Ηλιόπουλου, έως το τέλος του 2018 θα έχουν υλοποιηθεί τουλάχιστον 10 νέα προγράμματα, από τα οποία θα ωφεληθούν περισσότεροι από 80.000 άνεργοι. Έμφαση δίνεται στα προγράμματα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση νέων ανέργων και πτυχιούχων ενώ έως το τέλος του χρόνου αναμένονται προγράμματα όπως: Υποστήριξη σε 5.000 νέους για να κάνουν την δική τους δουλειά, Κοινωφελής Εργασία Δυτικής Αττικής για ανέργους άνω των 45 ετών & 8.000 προσλήψεις γυναικών Επίσης, θα εκδοθούν προγράμματα εργασίας που θα αφορούν: Νέους με υψηλά προσόντα, ενισχυμένη επιδότηση νέων θέσεων στον τομέα της μεταποίησης και της βιομηχανίας, πρακτική άσκηση και κατάρτιση σε καινοτόμους κλάδους και αγροτικό τομέα.

The post ΟΑΕΔ: Ποια προγράμματα έρχονται για ανέργους -Πόσοι θα ωφεληθούν appeared first on Rodosreport.gr.Επιγραφές Periclis - Επιγραφές, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Τυπογραφικά, Κάρτες, Αφίσες, Φυλλάδια, Ημερολόγια, Πανό, Χαρακτική, Πινακίδες

Πηγή : rodosreport.gr
→ Αναγνώστηκε 29 φορές Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου στο facebook ! Κάνε tweet το άρθρο στο twitter ! Μοιράσου αυτό το άρθρο στο google+ !